Yenilenmeye Devam EdiyoruzArşiv

KIBRIS İKTİSATBANKASI LTD. OLARAK YENİLENMEYE DEVAM EDİYORUZ...

www.iktisatbank.com kurumsal web sitemizi ve İnternet Bankacılığı'mızı yeniledik.
Kıbrıs İktisat Bankası Ltd. yenilenen yüzü ve kolay erişilebilir özellikleriyle hayatınızı kolaylaştıran Smart Bankacılık Kanalları ile hizmetinizde.

En modern teknoloji ile tasarlanmış kurumsal web sitemiz ve Smart Bankacılık kanallarımızın üstün özelliklerinden sadece bazıları ;

  • Kurumsal web sitemiz özel tasarımı sayesinde hangi platformdan erişim yaptığınızı gözetmeksizin kendini size göre ayarlamaktadır. Bu sayede bankamızın yenilenmiş yüzünü simgeleyen kurumsal web sitemizi evinizdeki masaüstü bilgisayardan da cebinizdeki akıllı telefondan da aynı akıcılıkta kullanabilmektesiniz.
  • Web sitemizdeki piyasa ve kurlar alanı ile finans dünyasını 24 saat yakından takip edebilecek, yatırımlarınızı şekillendirirken zorlanmayacaksınız.
  • Yeni hesap makinesi ile bütçenize uygun kredi taksit seçeneklerini rahatlıkla izleyebileceksiniz.
  • Birikimlerinizi değerlendireceğiniz mevduat kazançlarını kurumsal web sitemizi kullanarak kolayca hesaplayabileceksiniz.
  • Kıbrıs İktisat Bankası Ltd.'in yaptığı kampanyalardan ve bizden haberlerden kurumsal sitemiz sayesinde hemen haberdar olabileceksiniz.
  • İnteraktif site yapımız sayesinde; kredi ve kredi kartı başvurularınızı online olarak yapabilecek, iş başvurusunda bulunabilecek ve müşteri hizmetlerimizle dolduracağınız iletişim formu aracılığı ile iletişime geçebileceksiniz.
  • Sitemizin sağ üst köşesinde bulunan İnternet Bankacılığı Giriş linkini kullanarak Smart İnternet Bankacılığı'na kolayca erişebilir finansal işlemlerinizi yaparken Kıbrıs İktisat Bankası Ltd.'li olmanın keyfini yaşayabilirsiniz.

 

Yayınlanma Tarihi: 08.10.2013