Smartcard Talihlileri BelirlendiArşiv

SmartCard "EKSTRENİZ KANATLARIMIZ ALTINDA" KAMPANYASI TALİHLİLERİ NOTER HUZURUNDA YAPILAN ÇEKİLİŞLE BELİRLENDİ...

KKTC’nin ilk yerel kredi kartı olma ünvanını elinde bulunduran SmartCard, yenilenen imajı ve geliştirilmiş özellikleriyle kullanıcısıyla yeniden buluşmanın şerefine düzenlediği yılın ilk kampanyası “Ekstreniz Kanatlarımız Altında” kampanyası talihlileri, 10 Haziran’da İktisatbank Genel Müdürlük Binası’nda yapılan çekilişle belirlendi.

Birinci Noter Nurten Halimoğlu huzurunda saat 17:00’da gerçekleşen çekilişte 25 şanslı SmartCard müşterisi, Şubat – Mayıs ayları içerisinde yeni SmartCard’larıyla yaptıkları harcamaların 2000 TL’sini iade alma şansını yakaladı. Spor Dairesi Devlet Piyangosu Servisinden de hizmet alınarak organize edilen etkinliğe Yönetim Kurulu üyeleri, İktisatbank çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Çekiliş öncesinde bir konuşma yapan Genel Müdürümüz ; değişim ve yenilenmenin İktisatbank’ın genlerinde olduğunun altını çizerek, banka müşterilerine artı değer yaratmak ve hizmet çıtasını yükseltmek için yatırımlara devam edecekleri kaydetti. Yaklaşık 20 yıl önce başlayan SmartCard yolculuğunun, daha sonra uluslararası geçerliliği olan ilk kredi kartı olarak KKTC halkına sunulduğunu ifade eden Genel Müdürümüz, halk tarafından da büyük beğeni toplayarak sahiplenilen SmartCard’ın Kıbrıs’ta çok kısa süre içerisinde en çok kullanılan kredi kartı konumuna geldiğini vurguladı. Gerek teknolojik altyapı, gerekse insan kaynaklarıyla değişime çok çabuk adapte olarak yeni SmartCard’ın yeniden doğuşunu sabırla beklediklerini belirten Karavelioğlu, uzun süren ve meşakkatli çalışmalar neticesinde kart ürün yelpazelerini de genişleterek, yeni SmartCard’ı Şubat ayı içerisinde müşterileri ile yeniden buluşturmanın sevincini yaşadıklarını sözlerine ekledi. 

Konuşmasının devamında, İktisatbank’ta değişim ve yenilenme vizyonu sonucu 2013 yılı içerisinde Dünya’da 16 banka tarafından kullanılan bir bankacılık yazılım sisteminin devreye alınmasıyla KKTC bankacılık sektöründe müşteri odaklı hizmet alanında yeni bir dönem daha başlatmış olmanın gururunu yaşadıklarını kaydetti. Genel Müdürümüz, SmartCard’ın önümüzdeki günlerde de birçok sürpriz ve yenilikle müşterisini selamlayacağını ifade etti.

Yapılan çekiliş neticesinde belirlenen SmartCard talihlilerinden son ekstre bakiyesi; 2000 TL’nin altında olanların ekstre borçlarının tamamı, 2000 TL’nin üstünde olanların ise sadece 2000 TL’lik kısmı ödenecek.

Kazanılan ödüller Haziran sonunda kesilecek ekstre tarihinden önce SmartCard Kredi Kartlarına otomatik olarak aktarılmış olacak.

Çekiliş sonucu SmartCard son ekstre harcamalarının 2000 TL’ye kadar olan kısmını iade alma şansı yakalayan talihlilerin isimleri ise söyle açıklandı:

SmartCard Ekstreniz Kanatlarımız Altında Kampanyası Talihlileri
Ahmet Gökhan Mustafa Çelik
Aytaç Uğur Adan Mustafa Siyami Karaman
Behiye Erses Nevin Boran
Betül Ciyaslıoğlu Özlem Bekiroğlu
Bilinç Alyanak Pelin Erbil
Ceren Özbil Sumaya Klohr
Emine Doğru Şerife Farukcan
Fikret Kasap Yaşar Kağansoy
Hanım Ağa Yeliz Safkara
Havva İspiroğlu Zalihe Mavigözlü
Hüsnü Gürboyoğlu Mehmet Başman
İslam Dursun Mustafa Adem
Kutay Bingöl  


Diğer haberleri görmek için lütfen tıklayınız.

Yayınlanma Tarihi: 11.06.2014