Smart Atm’de Para Yatırma DevriArşiv

SMART ATM BANKACILIĞI GENİŞ PARA YATIRMALI ATM AĞI İLE FARK YARATIYOR...

Tüm bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirmeniz için geliştirilen Smart ATM Bankacılığı Kartlı ve/veya Kartsız Para Yatırma özelliği olan hizmet noktalarını artırmaya devam ediyor.

Kıbrıs'ın her köşesine yayılmış ATM parkı sayesinde haftada 7 gün ve 24 saat kesintisiz servis veren Smart ATM’lerimiz Para Yatırma özellikleriyle hayatınızı kolaylaştırıyor. Geçtiğimiz günlerde tamamlanan kapsamlı yenileme ve geliştirme çalışmalarıyla birlikte ATM Parkının %90’ı para yatırma hizmeti vermeye başlamıştır.

Smart ATM Bankacılığı kullanarak ister kendi hesabınıza ister başkasının hesabına sıra beklemeden para yatırma işlemi gerçekleştirebilir, fatura ödemelerinizi yapabilir, kredi borcu ödeyebilir, kendinize veya bir başkasına ait SmartCard Kredi Kartı borcuna anında ödeme yapabilirsiniz.

Bütün bu özelliklerinin yanında Smart ATM Bankacılığı kullanarak TL’nin yanısıra Dolar ve EURO olarak da hesabınıza para yatırma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Üstelik Para Yatırma özelliği bulunan Smart ATM’lerimiz kartsız olarak da işlemleri gerçekleştirme imkanını sizlere sunmaktadır.

Para yatırma özelliği olan Smart ATM’lerimiz listesi altta yer almaktadır:

Alsancak Şube ATMGirne Şube ATM (Yeni)Merkez Şube ATM
Boğaz Şube ATMGüzelyurt Şube ATMOsmanpaşa Şube ATM
DAU Şube ATMKarakum Şube ATMSarayönü Şube ATM
Ercan Havalimanı ATMKaraoğlanoğlu Şube ATMYenikent Şube ATM
Erülkü ATM (Yeni)Kaymaklı Şube ATMTaşkınköy Şube ATM (Yeni)
Gemikonağı Şube ATMMağusa Şube ATM (Yeni) 
Girne 20 Temmuz ATM (Yeni)MeritPark ATM (Yeni) 
Yayınlanma Tarihi: 13.07.2015