Internet Şube Limitlerini YükselttikArşiv

SMART İNTERNET BANKACILIĞI GÜNLÜK İŞLEM LİMİTLERİNİ YÜKSELTTİK...

İktisatbank Smart İnternet Bankacılığı ile bankacılık işlemlerinizi internet erişiminin olduğu her yerden, şubeye gitmeden, sıra beklemeden hızlı ve kolay bir şekilde 24 saat kesintisiz yapabilirsiniz.

Üstelik Smart İnternet Bankacılığı Bireysel kullanıcılarımızın (Gerçek Kişiler) Günlük Para Transfer İşlem Limitlerini 100.000 TL'ye yükselttik.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin bütün bölgelerinde yaygın şube ağı ve ATM Parkı ile hizmet veren Kıbrıs İktisat Bankası LTD’in en modern teknoloji ile yenilenmiş ve zengin işlem seti ile donatılmış Smart İnternet Bankacılığı'nın üstün özellikleriyle mutlaka tanışın, farkı görün. Üstelik bireysel kullanıcılar için 50.000 TL olan günlük para transferi işlem limitiniz artık 100.000 TL.

Hem de işlem ücreti yok, masraf yok. Smart İnternet Bankacılığı'ndan yapılan tüm bankacılık işlemleri bedava!

Smart İnternet Bankacılığı kaydınız olmasa bile sahip olduğunuz SmartCard kredi kartınız veya SmartATM24 banka kartını kullanarak, kart ile giriş seçeneğinden Smart İnternet Bankacılığı'nı kullanmanın keyfini yaşayabilirsiniz.

Tüzel kullanıcı limitleri için Smart Telefon Bankacılığı +90(392)444-4444'den bilgi alabilir, limit değişiklik talepleriniz için şubenize başvurabilirsiniz.

Siz de Smart İnternet Bankacılığı'nı kullanın, İktisatbank'lı olmanın farkını yaşayın.

Yayınlanma Tarihi: 16.07.2014