Iktisatbank Yılbaşında SevindirdiArşiv

İKTİSATBANK YILBAŞINDA 221 ÇOCUĞU SEVİNDİRDİ...

Children in Need Foundation’a sponsor olarak şubelerinin kapılarını temel sosyal haklardan mahrum çocuklar için açan İktisatbank, toplanan hediyelerle toplam 221 çocuğun yüzünü güldürdü.

Lefkoşa Osmanpaşa Şubesi, Girne Karaoğlanoğlu, Girne Karakum, Güzelyurt Merkez ve Mağusa Merkez Şubelerinde gönüllü vatandaşlarımızın hediyelerini bırakabilecekleri özel köşeler hazırlayan İktisatbank; çocukların yüzünde küçük bir gülümseme yaratmak isteyen herkese çağrı yaparak kampanyaya destek verdi. Hediyelerin Children In Needs Foundation’a teslim edilmesinin ardından bir açıklama yapan İktisatbank genel müdürü Ahmet Melih Karavelioğlu, küçük bir hediyenin bir çocuğun hayatında büyük değişiklik yapabileceğini, yılbaşı gibi herkes için önemli olan bir günü istismar edilmiş çocuklar için de çok özel yapmak istediklerini belirtti. İktisatbank ailesi olarak Children In Need Foundation gibi önemli misyonu olan bir sivil toplum örgütüyle çalışmaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Karavelioğlu, ileriki yıllarda da sosyal sorumluluk projelerine destek vermekteki kararlılıklarının altını çizdi.

Children In Need Foundation, temel sosyal haklardan mahrum olan çocukların çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için yıllardır büyük uğraşlar veren bir Sivil Toplum Örgütüdür. Okul sınıflarının tamiratından, istismar edilen çocukların eğitimi için bilgisayar temin etmek gibi çeşitli projelere imza atan kuruluş yaptığı diğer sosyal aktiviteler sonucu, maruz kaldığı istismar sonucu 6 ay hiç konuşmayan bir çocuğun yeniden konuşmasına neden oldu.

Diğer haberleri görmek için lütfen tıklayınız.

Yayınlanma Tarihi: 30.12.2013