Güzelyurt Esnafından Teşekkür ZiyaretiArşiv

GÜZELYURT ESNAF VE ZANAATKARLAR BİRLİĞİ’NDEN İKTİSATBANK’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ...

Güzelyurt Esnaf ve Zanaatkarlar Birliği, İktisatbank Güzelyurt Şubesi’ni ziyaret ederek, İktisatbank’a Güzelyurt esnafına verdiği destekten dolayı  teşekkür etti.

Güzelyurt Esnaf ve Zanaatkarlar Birliği Başkanı Ulus Ese, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Cemil Merhikan ve bölge esnaflarından Hasan Cakartaş, Güzelyurt Şubesi’ni bizzat ziyaret ederek, İktisatbank Şube Müdürü Gürhan Kandemir’e plaket ve çiçek takdim verdi. Ziyaret sırasında Birlik Başkanı Ese, İktisatbank’ın Güzelyurt ilçesinde esnaf ve zanaatkarlarla iyi bir diyalog ve işbirliği içinde olduğunu belirterek bundan duydukları memnuniyeti ifade etti. Bölgenin birçok belirsizlik ve ekonomik zorluklarla mücadele etmek zorunda olduğunu ancak İktisatbank’ın esnafın her zaman yanında olduğunun da altı çizildi.

Teşekkür ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İktisatbank Güzelyurt Şubesi Müdürü Gürhan Kandemir, ilçedeki esnaf ve zanaatkarla iç içe olduklarını, esnafın İktisatbank’a duyduğu güvenin çok anlamlı olduğunu belirtti. Esnaf, zanaatkar ve kobilere İktisatbank’ın tüm fırsatlarını sunduklarını, tasarruf sahiplerinin de birikimlerini en iyi şekilde değerlendirerek bölge ekonomisine artı değer katmaya devam ettiklerini söyledi. Bölge esnafına desteklerinin devam edeceğini de ifade eden Gürhan Kandemir, Birlik üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Diğer Haberleri görmek için lütfen tıklayınız.
Yayınlanma Tarihi: 10.02.2015