2015 Yeni Yıl KutlamasıArşiv

GENEL MÜDÜRÜMÜZ Dr. AHMET MELİH KARAVELİOĞLU'NUN YENİ YIL MESAJI...


Değerli Müşterilerimiz ve Sevgili İktisatbank Ailesi,
 
İktisatbank, kurulduğu ilk günden itibaren müşteri memnuniyeti ve teknolojik temelli bir politika izlemekte, banka müşterilerine daha iyi ve evrensel standartlarda hizmet verebilmek için hiçbir yatırımdan kaçınmamakta ve müşterilerin hayatlarına artı değer katabilmek için sürekli hizmet standartlarını geliştirmektedir. Kendini sürekli yenileyen ve ileriyi görmeye çalışan bir yapıya sahiptir.

Bu güne kadar tamamladığımız yenileme çalışmaları sonucunda adada en iyi altyapı, en gelişmiş teknoloji ile  müşterilerimize hizmet verdiğimizi rahatlıkla ve övünçle söyleyebiliyoruz. 2015 yılında da daha iyiye doğru yenilenmeye devam edeceğiz.

İktisatbank’ta bir dünya markası olmayı amaçlıyoruz. Müşterilerimizle ilişkilerimizde şeffaflık, verilen sözün yerine getirilmesi, hız ve esneklik en temel değerlerimizden bazıları. İktisat Finansal Hizmetler  Grubu çatısı altında faaliyet gösteren diğer grup şirketlerimiz Kıbrıs İktisat Faktoring A.Ş. ve Kıbrıs İktisat Sigorta Ltd tarafından da benimsenen ve bir şirket kültürü olarak asla vazgeçmeden sürdüreceğimiz “şeffaf”, “kaliteli” ve “iyi hizmet” anlayışı bize yolumuzda ışık oluyor. Hep birlikte, taşıdığımız markanın ilerici gücünü en büyük motivasyon kaynağımız olarak hissederek, KKTC yerel bankacılık sektöründe yine parametreleri belirlemeye, piyasa yapıcı konumumuzu sürdürmeye devam edeceğiz.

Sizlerin ve Ailelerinizin yeni yılını içtenlikle kutluyor, 2015 yılında da yanınızda olmaya söz veriyor,  yeni yılın başarılar yanında sağlık ve mutluluk dolu olmasını diliyorum.

Dr. Ahmet Melih Karavelioğlu
İktisatbank Genel Müdürü

Diğer haberleri görmek için lütfen tıklayınız.

Yayınlanma Tarihi: 30.12.2014