Iktisatmobil Ödülleri VerildiArşiv

“İKTİSATBANK MOBİL BANKACILIK UYGULAMASI”NI KULLANANLAR KAZANMAYA DEVAM EDİYOR...


Kıbrıs’ın 100% mobil uygulama teknolojisi ile hazırlanmış ilk bankacılık servisini hizmete sunan İktisatbank, İktisatMobil’i kullananlar arasında yaptığı çekiliş ile 3 kişiye iPhone 6S, 3 kişiye de Samsung Galaxy Note 5 hediye etti.

Noter Nurten Halimoğlu huzurunda yapılan çekilişle belirlenen talihlilere telefonları 03 Ağustos’ta İktisatbank Genel Müdürlük Binasında düzenlenen bir davetle teslim edildi.  

Davet sırasında kısa bir konuşma yapan İktisatbank Genel Müdürü Olgun Önal, banka olarak dünyadaki tüm teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini, banka müşterilerinin çok daha hızlı ve modern hizmet alabilmeleri için sürekli teknolojiye yatırım yaptıklarını belirtti. Müşterilerine KKTC’nin 100% mobil teknolojisi ile geliştirilmiş ilk ve tek gerçek Mobil Bankacılık Hizmeti vermenin haklı gururunu yaşadıklarını söyleyen Önal, şanslı kullanıcıları kutlarken, İktisatMobil kullanan tüm müşterilere de teşekkür etti.

Toplumdan aldığını topluma verme prensibiyle hareket ettiklerini belirten Önal, benzeri kampanyaların önümüzdeki günlerde de çeşitlenerek devam edeceği müjdesini verdi.


Diğer Haberleri görmek için tıklayınız.
Yayınlanma Tarihi: 11.08.2016