Facebook’ta 25.000 Kişiyiz!Arşiv

İKTİSATBANK SOSYAL MEDYA’DA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR...

Sosyal medya alanında çalışmalarına hız kesmeden devam eden İktisatbank’ın Facebook sayfası sizlerin desteğiyle büyümeye devam ederek 25.000 takipçiye ulaşmıştır.
KKTC Finans Sektöründe bir ilk olarak Facebook’dan doğrulanmış sayfa sembolu almaya hak kazanan ve benzerlerinden ayrılan İktisatbank Facebook sayfası, takipci sayısında da zirveye doğru ilerliyor.

Takipcilerini, tüm ürün ve hizmetlerinin yanında özel günler konusunda da bilgilendiren İktisatbank Facebook Sayfası, interaktif iletişim özellikleriyle yayına alındığı günden itibaren fark yaratmaya devam etmektedir. Facebook sayfası üzerinden güncel kampanyalar ve haberler takip edilebildiği gibi, sayfa üzerinden yöneltilen bütün sorulara, İktisatbank’ın profesyonel müşteri temsilcileri tarafından çok kısa sürede yanıt verilmektedir.

İktisatbank Kurumsal Facebook sayfası özel tasarlanmış başvuru formları ile kullanıcıların sosyal medya kullanımını kesintiye uğratmadan bankacılık ürünlerine ulaşabilmesini sağlamaktadır.
Aynı zamanda sayfayı beğenenler arasında yapılan yarışma ve hediye organizasyonları sayesinde takipçilerine keyfli bir sosyal medya deneyimi yanında birbirinden değerli hediyeler sunulmaktadır.

İktisatbank farklı ile size özel bir sosyal medya deneyimi yaşamak için sayfamızı beğenmeyi unutmayın.
Yayınlanma Tarihi: 25.08.2016