Facebook Sayfamız DoğrulandıArşiv

İKTİSATBANK'I SİZ BEĞENDİNİZ, FACEBOOK ONAYLADI...

İktisatbank Kurumsal sayfası, KKTC’de faliyet gösterip Facebook’dan Doğrulanmış Sayfa Sembolu’nu almaya hak kazanan ilk finans kurumu olmuştur.Bu sayede İktisatbank KKTC’de faliyet gösteren diğer kurumlardan ayrılarak Sosyal Medya alanında da bir ilke daha imza atmayı başarmıştır.


Facebook Doğrulanmış Sayfa Sembolu Nedir?

Milyarlar ile ifade edilen kullanıcı adetleri sayesinde dünyanın en populer sosyal ağı olan Facebook, sahte sayfaları engellemek ve kullanıcılarına güvenilir bir Sosyal deneyim yaşatmak için sayfa ve profillerin gerçekten o kişiye/kuruma ait olduğunu belgeleyen Doğrulanmış Sayfa Sembolleri vermektedir.

Bu sembol facebook sayfasında ismin ve/veya kurum adının yanında yer alan mavi işaret ile tüm kullanıcılara gösterilir ve bu sembole sahip olan sayfaların gerçekten ilgili kuruma ait olduğu Facebook tarafından tasdiklenmiştir. Sembole sahip olmak için ciddi ve profesyönel bir planlama ile sayfa yönetimi yapılması gerektiği için birçok kurum Facebook sayfalarını doğrulatamamaktadır.

Sayfayı takip edenler açısından güven arttırıcı bir önemi bulunan doğrulama sembolu, kurumların ciddiyetinin ve profesyonel sosyal medya yönetiminin göstergesi olarak kabul edilmektedir. 

 Neden “www.Facebook.com/iktisatbank“
Takipcilerini, tüm ürün ve hizmetlerinin yanında özel günler konusunda da bilgilendiren İktisatbank Facebook Sayfası, interaktif iletişim özellikleriyle yayına alındığı günden itibaren fark yaratmaya devam etmektedir. Facebook sayfası üzerinden güncel kampanyalar ve haberler takip edilebildiği gibi, sayfa üzerinden yöneltilen bütün sorulara, İktisatbank’ın profesyonel müşteri temsilcileri tarafından çok kısa sürede yanıt verilmektedir.

İktisatbank Kurumsal Facebook sayfası özel tasarlanmış başvuru formları ile kullanıcıların sosyal medya kullanımını kesintiye uğratmadan bankacılık ürünlerine ulaşabilmesini sağlamaktadır.

 Aynı zamanda sayfayı beğenenler arasında yapılan yarışma ve hediye organizasyonları sayesinde takipçilerine keyfli bir sosyal medya deneyimi yanında birbirinden değerli hediyeler sunulmaktadır.

İktisatbank farklı ile size özel bir sosyal medya deneyimi yaşamak için sayfamızı beğenmeyi unutmayın.


Diğer haberleri görmek için lütfen tıklayınız.
Yayınlanma Tarihi: 14.07.2016